Avicii și-a anunțat retragerea

martie 31st, 2016 | by Albin
Avicii și-a anunțat retragerea
Music
0

DJ-ul și producătorul suedez Avicii a anunțat că 2016 va fi ultimul său an de concerte și festivaluri, urmând ca apoi să ia o pauză extrem de lungă din tot ce înseamnă universul muzical.

Pe numele său real, Tim Bergling, DJ-ul a făcut anunțul într-un post destul de lung pe site-ul său oficial în care a mulțumit tuturor celor care l-au susținut în tot acest timp, inclusiv casei de discuri, familiei și nu în ultimul rând fanilor.

“Drumul meu până aici a fost plin de succes, dar asta nu înseamnă ca nu a avut parte și de hopuri. Am devenit adult în timp ce am crescut și ca artist și am ajuns să mă cunosc mai bine și să-mi dau seama că mai sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le fac cu viața mea. Sunt interesat de atât de multe domenii, însă nu am suficient timp sa le acopăr pe toate.

Alegerile mele și cariera nu au fost determinate de lucrurile materiale, deși eu sunt recunoscator pentru toate oportunitățile și confortul pe care mi l-a adus succesul. Mă simt binecuvântat că am avut ocazia de a călători în întreaga lume, însă am prea puțin timp pentru persoana care se află în spatele artistului.

Există posibilitatea să mă reîntorc, însă nu foarte curând”, a declarat Avicii

Această veste a surprins lumea muzicii electronice și cu siguranță o să se simta lipsa lui de acum încolo.

La doar 26 de ani, Avicii se poate mândri cu o carieră scurtă, dar plina de succes. El a intrat în lumina reflectoarelor odată cu piesa “Levels”, lansată în 2011, dar și prin colaborarea cu David Guetta din 2012 pentru piesa “Sunshine”. Cele doua piese i-au adus si cele două nominălizari la premiile Grammy.

În 2013 a lansat albumul său de debut, “True” de pe care cu siguranță știți piese precum “Wake me Up”, “Hey Brother”, “Addicted to you” sau “You Make Me”.

În 2012 și 2013 a ocupat poziția a 3-a în topul anual realizat de DJ MAG, în care sunt recunoscuți cei mai buni DJ ai lumii.

Anul trecut a lansat albumul “Stories” cu single-urile “Waiting for Love”, “For a better day “sau“Broken Arrows” și am avut ocazia să-l și vedem live in Romania la Untold Festival.

Sursa – urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *