• First Show !
    First Show !
    This is a radio deep show !DelaHoya 2017 la Sala Polivalentă Cluj-Napoca

septembrie 18th, 2017 | by mirceaX6
DelaHoya 2017 la Sala Polivalentă Cluj-Napoca
Music
0

Ediția cu numărul 21 a festivalului DelaHoya va avea loc în perioada 29-30 septembrie 2017 în Cluj-Napoca.

Bilete DelaHoya 2017

  • Main Stage + The Other Stage + Live Arena (vineri, 29 septembrie) – 41 lei
  • Main Stage + The Other Stage + Live Arena (sâmbătă, 30 septembrie) – 41 lei
  • /FORM SPACE + Live Arena  (vineri, 29 septembrie) – 41 lei
  • /FORM SPACE + Live Arena  (sâmbătă, 30 septembrie) – 41 lei

Evenimentul se va desfășura pe patru scene din trei locații: la /FORM SPACE, situat la parterul Cluj Arena, în Sala Polivalentă și pe platoul dintre cele două locații, unde, în premieră, va fi amenajată o scenă dedicată exclusiv muzicii live (accesul publicul la această scenă va fi gratuit).

Scenele drum&bass și house – Main Stage și The Other Stage – vor fi amenajate și în acest an în Sala Polivalentă, o zonă accesibilă, sigură și cu o acustică de top. Aici vor avea loc spectacolele celor de la Sigma, Wilkinson, Mollie Collins, The Shiver Show, Detour, Joachim Pastor, N’TO, Worakls, DJ Snow & MC Agent, Marco Bailey, Layton Giordani și Horace Dan D.

/FORM SPACE devine, pe perioada Delahoya, scena care va îngloba toate elementele festivalului: muzica house, djs, dar și live performances. Aici vor urca pe scenă, printre alții, Dub Pistols, Jon Kennedy, Foreign Beggars, CTC, BOg și Grimus.

Pe platoul dintre Sala Polivalentă și /FORM SPACE va fi amenajată scena LIVE. Pentru prima dată din 1997, Delahoya va aduce la Cluj trupe care abordează stiluri total diferite de cel cu care am fost obișnuiți: rock, alternativ, dub și altele. Concertele Robin and the Backstabbers, E.M.I.L., Urma sau Moonlight Breakfast vor putea fi urmărite gratuit în aer liber.

Delahoya este primul festival de muzică electronică din Cluj-Napoca și totodată cel mai longeviv din țară. A fost fondat în 1997, a reunit iubitorii de muzică electronică și a contribuit la evoluția și impregnarea acestui gen în cultura muzicală.

 

 

Sursa – www.infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *