DJ BOOTCAMP: LASA TOT SI INSCRIE-TE PENTRU 4 ZILE IN CARE ITI ARATAM TOATE NOTIUNILE, DE LA A LA DJ!

noiembrie 3rd, 2016 | by mirceaX6
DJ BOOTCAMP: LASA TOT SI INSCRIE-TE PENTRU 4 ZILE IN CARE ITI ARATAM TOATE NOTIUNILE, DE LA A LA DJ!
Music
0

E momentul sa-ti iei un concediu de la job, facultate si prieteni. N-o sa te odihnesti deloc, pentru ca ai 4 zile de bootcamp intensiv powered by DjSuperStore si recomandat de AHEAD Events, unde o sa afli cum e cu blendul, pitchul si dropul & so much more!

Trei traineri cu experienta diferita o sa stea langa tine tot timpul ca sa-ti arate cum se transforma sunetele in muzica, cum construiesti un beat care sa scoata oamenii din low si sa-i duca in high. Manuel Riva este tipul care ne-a facut sa dam Mhm pe repeat toata vara; Robert Graur e tipul care pune DJiala la cale in DjSuperStore, singurul magazin de echipamente pentru DJ profesionisti & amatori din Romania, iar Faibo X face scratch-uri din underground in mainstream si printre genuri: de la hip-hop si electro, la dubstep si house.

Ii vei cunoaste inca de pe 19 noiembrie: oriunde ai fi, te aducem la un pre-bootcamp night in showroom-ul DjSuperStore, unde intalnesti si restul de bootcamperi cu care vei imparti experienta.

Clar o sa ai si momente in care iei o pauza: de exemplu, pe drum spre ATRA, casa cool si minimalista in care e bootcamp-ul. De fapt, asta e singurul, pentru ca de-aici incepe nebunia, buckle up, o sa ai niste amintiri super cool! Clar prietenii tai o sa fie gelosi ca n-au fost in locul tau, bootcamp-ul nu e numai pe work, work, work, bagam si fun, fun, fun, ca asta e pe orice CV de DJ ­čśë
Ca sa exersezi oricand iti vine o idee, o sa ai la capul patului CD player-ul pe care Sasha, Digweed si Carl Cox l-au cerut deja in ride-urile lor tehnice, un platan care e considerat Rolls Royce-ul muzicii electronice (legendarul Technics SL 1210), un mixer analogic si doua boxe de studio.

Nu te panica: nu trebuie sa fi pus vreodata mana pe un mixer si nici sa stii cum arata un soft de productie ca sa te inscrii in competitia pentru un loc in bootcamp, te luam de la 0. Dar iti gasesti locul aici daca ai deschis Abelton sau Pro tools si ai deja primul beat la sertar, pentru ca afli tips&tricks direct de la oamenii din industrie. Gandeste-te de pe-acum ce vrei sa afli direct de la ei, ai 4 zile in care poti sa bombardezi cu intrebari.

Esti pregatit pentru o experienta money canÔÇÖt buy? Suna la 021 304 0995 si urmeaza instructiunile.

Deadline inscrieri: joi, 10 noiembrie
Cum te inscrii: Suna la 021 304 0995 si urmeaza instructiunile
Cat te costa: 0 lei, daca meriti sa fii acolo!
Traineri: Robert Graur (Owner, DjSuperStore), Faibo X (DJ), Manuel Riva (DJ, Producer)
Guest stars: Audiofly
Text: youniverse.ro

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *