Electric Castle Festival 2015 sub semnul Capitalei Europene a Tineretului

iunie 25th, 2015 | by Albin
Electric Castle Festival 2015 sub semnul Capitalei Europene a Tineretului
Music
1

Electric Castle Festival și Federația SHARE își unesc forțele pentru a atrage cât mai mulți tineri din toată Europa la Cluj, în anul în care orașul este Capitala Europeană a Tineretului.

“Parteneriatul din acest an este un pas firesc prin care se întâlnesc două concepte destinate tinerilor și care își doresc să promoveze Clujul. Împreună, ne dorim să aducem aici nu doar oameni din toată țara, ci și din restul Europei, într-o perioadă în care oricine trece prin Cluj va găsi cu siguranță o activitate pe placul lui – culturală, de divertisment sau sportivă. Lucrăm cu aceleași obiective pe termen lung – creșterea atractivității acestei zone pentru tineri și o implicare în dezvoltarea vieții culturale și sociale”, a declarat Andi Vanca, PR Manager Electric Castle.

Pentru a le reaminti participanților la cel mai mare festival al verii de faptul că în 2015 Clujul are programe dedicate tinerilor pe parcursul întregului an, o parte din activitățile și concertele Electric Castle vor avea loc, la această ediție, sub numele de YOUTH PARK. Acesta include a două scene ca mărime a festivalului Red Bull Music Academy, un BMX track, traseul pentru demonstrații și întreceri pe două roți și zone de Food Court. Tot în YOUTH PARK se înscrie anul acesta și BOOHA Mansion, cu deja celebrele petreceri de la marginea piscinei, care vor avea loc în fiecare zi. O activitate de succes în edițiile precedente, Silent Dance, se va desfășura anul acesta tot sub egida YOUTH PARK.

“Federația Share susține festivalurile Clujului, o parte cheie a ceea ce înseamnă Capitala Europeană a Tineretului. Ne bucurăm de această colaborare, de parteneriate solide pentru Cluj 2015, precum e cel cu echipa Electric Castle.

Youth Park-ul pregătit la Electric Castle reflectă spiritul Capitalei Europene a Tineretului. Concerte, relaxare, lectură, provocări – sunt convinsă că participanții se vor bucura din plin de această zonă de festival și că experiența de la Cluj îi va face pe vizitatori să revină în Capitala Tineretului.” Diana Apan, PR al programului Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului.

Abonamentele Electric Castle sunt în acest moment SOLD OUT, toate fiind vândute într-un timp record, până în 16 mai. Mai sunt în continuare disponibile bilete de o zi, care sunt accesibile printr-o rețea de distributie națională: siteul electriccastle.ro, aplicația de mobil Electric Castle (iOS& Android), site-ul eventim.ro, reteaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Cărturești) și locațiile partenere Electric Castle. Mai multe detalii pe http://electriccastle.ro/tickets

ELECTRIC CASTLE 2015 înseamnă:

The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire,The Glitch Mob, Maya Jane Coles, Sub Focus, Sigma, Netsky Live, The subways, Nouvelle Vague, Siriusmodeselektor, The Subways, Roni Size Reprazent, High Contrast, Asian Dub Foundation, Dub Pistols, Dub Phizix & Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpati, uie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim & Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, French Fries, Mad Professor & Brother Culture, Prince Fatty & Horseman, Bush Chemists & King General, Iration Steppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model.

Sursa – bestmusic.ro

One Comment

  1. Abia astept sa ajung acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *