Moomin, Jeremy Underground, Swayzak, Personne @ Club Guesthouse (București) / 03.06.2016

mai 26th, 2016 | by Albin
Moomin, Jeremy Underground, Swayzak, Personne @ Club Guesthouse (București) / 03.06.2016
Music
0

Moomin se autodefinește ca un veșnic îndrăgostit de muzică, chiar dacă scena cunoaște acest nume doar din 2010. Afinitatea ancestrală a lui Sebastian Genz pentru ritm a devenit vizibilă în copilărie, când făcea colaje muzicale din bucăți înregistrate pe casetă de la radio. La începutul anilor `90, fascinația lui Moomin pentru hip-hop, funk și jazz se materializează în mixuri realizate cu un casetofon old school care îl propulsează în lumea mixatului de pe vinil la pupitru.

Un pasionat colecționar de viniluri și un ardent iubitor al muzicii în general, Jeremy impresionează prin colecția de viniluri și vastele sale cunoștințe deep house. Fascinat de acest stil încă din anii `90 grație Radio Nova Paris, Jeremy își petrece anii adolescenței prin buticurile de viniluri pariziene cu un singur gând în minte – elucidarea tuturor comorilor ascunse în muzica house.

Din 1997 până în prezent, Swayzak a reușit să se poziționeze ca unul dintre cele mai influente proiecte de muzică electronică underground din lume. Pornind la drum cu 5 albume de studio și 2 compilații responsabile de trezirea publicului din amorțeala House dinainte de 2000, Swayzak conturează un sound distinct și absolut fermecător încă de la început.

Accesul costă 25 de lei și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

Sursa – djsets.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *