Noi artiști și-au confirmat prezența la AIRFIELD FESTIVAL!

aprilie 8th, 2016 | by Albin
Noi artiști și-au confirmat prezența la AIRFIELD FESTIVAL!
Music
0

Noi nume și-au anunțat prezența la Airfield Festival 2016. Ne bucurăm de Hang Masive – duo-ul care a făcut senzație cântând la hang drum, instrumentul ce produce sunete idilice – de Wiley, părintele genului muzical grime și de Joris Voorn, olandezul cu nenumărate prezențe pe scenele techno internaționale.

Jamie Woon, Daughter, Prhyme, Adriatique și Rodhad printre headlineri, line up-ul de la Airfield s-a îmbogățit săptămâna trecută cu 9 artiști. Singurul festival din România cu scenă dedicată hip-hop-ului a anunțat prezența luiWiley – care va veni pentru prima dată la noi în țară- a senzației underground actuale Macanache și a rapperuluiDirty Dike.

Hang Masive vor fi și ei pentru prima dată la noi. Tinerii ce se bucură de succes internațional datorită instrumentelor rare la care cântă și Tourist – creatorul stărilor de bine prin muzică- completează lista numelor de la Main Stage. Indie pop-ul românesc va fi reprezentat de We Singing Colors.

Proaspăt anunțați sunt de asemenea Soundopamine și Rosario Internullo, care se vor întâlni pe scena Techno cuJoris Voorn, olandezul prezent la mai toate festivalurile de acest gen din întreaga lume.

Aerodromul Măgura de lângă Sibiu va găzdui între 30 iunie si 3 iulie a treia ediție a festivalului Airfield.

Abonamentele la prețul de 189 lei sunt disponibile pe Kompostor, în rețeaua Bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Bilete pentru camping se găsesc la prețul de 39 lei.

Sursa – djsets.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *