Paco Osuna, K!D Chriss, Lizz @ Club Midi (Cluj-Napoca) / 08.04.2016

aprilie 4th, 2016 | by Albin
Paco Osuna, K!D Chriss, Lizz @ Club Midi (Cluj-Napoca) / 08.04.2016
Music
0

Techno kingpin-ul Barcelonei, Paco Osuna revine la Club Midi!


Paco Osuna este unul dintre cei mai reprezentativi artiști din industrie, cu o carieră de peste 20 de ani, reușind să-și creeze un loc important pe scena muzicii techno la nivel internațional, fiind considerat un arhitect al sunetului. Dedicarea totală, talentul, creativitatea și inovația și-au spus cuvântul în producțiile și set-urile lui Paco.
______
Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, MIORITMIC și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internaționale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experiență vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.
______
Pasionat de muzică încă din copilărie, Lizz a început să mixeze de câţiva ani, în scurt timp reușind să se remarce prin originalitate iar producțiile sale să cunoască un succes răsunător. Fiind influențat de producțiile [a:rpia:r], ale lui Ricardo Villalobos sau Fumiya Tanaka, stilul său variază de la minimal techno la dark experimental.

__________________________

LINE-UP:

Paco Osuna
K.D.Chriss
LIZZ

Entry: 30 RON < 00:00 > 50 RON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *