Sepultura la București

noiembrie 17th, 2015 | by Albin
Sepultura la București
Music
1

Concertul Sepultura din data de 24 Noiembrie de la Arenele Romane se apropie cu pași repezi. În deschidere vor cânta trupele locale, HATEMODE și Krepuskul.

Deoarece Cătălin Scanteie (basistul trupei Hatemode, rănit în tragedia de la Colectiv și momentan în spital) își dorește foarte mult ca trupa sa să susțina concertul din data de 24 Noiembrie, membrii trupei au hotărât să îi îndeplinească dorința. Rolul lui Cătălin nu va fi preluat de un alt artist din afara trupei, ci de solistul formației, David.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

Pentru a avea parte de un concert în siguranță, Arenele Romane au facut încă 4 ieșiri de urgență în cort, așa că acum sunt 6 plus încă una în spatele scenei. S-a instalat iluminat automat în caz că se ia curentul. De asemenea, vor avea și 2 pompieri la fiecare concert și stingatoare de incendiu de jur împrejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgență din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență.

De asemenea, înainte de fiecare concert vor fi ședințe de PSI cu tot staff-ul și echipele care lucrează la concert. Încercăm să facem asta și înainte de fiecare trupă de pe scenă sau printr-un mesaj înregistrat care să ruleze în pauze, la difuzoare.

Cortul este dintr-un material ignifug. Capacitatea la acest concert va fi limitată la 1500 de persoane !

BILETE

Biletele pentru show-ul SEPULTURA pot fi găsite pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro și www.myticket.ro și în format fizic în rețeaua iabilet (www.iabilet.ro/retea), Eventim și Myticket la urmatoarele prețuri:

– WAR TERRITORY – în fața scenei, la pretul de 120 Lei

– Acces General: 85 Lei

– În ziua concertului, biletele vor costa 100 Lei, în limita spațiului disponibil.

Rețeaua de puncte fizice: Magaznul Muzica, Rețeaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman și Agențiile Perfect Tour din toată țara. Diverta, Humanitas, Cărturești, Magazinele Vodafone și Orange, Germanos, Sala Palatului dar și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară, dar și prin ordin de plată.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2016, unde îi veți putea vedea live pe KREATOR, Dragonforce, Delain, Rotting Christ și mulți alții.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *