#3SOF, unicul festival de muzică electronică din România desfășurat pe o insulă

3 Smoked Olives Festival (3SOF), este evenimentul la care trebuie să ajungi în 2015 pentru 10 km de plajă pe o INSULĂ, campare gratuită în pădure și multă muzică deep-house / tech-house / minimal.

3 (days) Smoked Olives Festival înseamnă un mix de muzică, distracție și relaxare, 3 zile de mega petrecere. Pentru a treia ediție coordonatele sunt următoarele: 23, 24, 25 iulie, Pădurea Chiciu în apropiere de punctul de trecere cu bacul Ostrov, Călărași, România.

Până acum au fost confirmați 3 artiști: George L, Dobrikan Alin si Egal 3 aka Vid. În curând va fi anunțat tot line-up-ul.

Insula 3 Smoked Olives în sine este o nouă aventură de fiecare data. Insula este situată pe Dunăre, departe de agitația cotidiană a orașelor, la granița dintre România și Bulgaria, mai exact aproape de punctul de trecere bac Călărași (RO)-Silistra (BG).

Totul a început acum câțiva ani, când un grup de prieteni, iubitori de natură și de muzică, au vrut să aibă o mică petrecere într-o vineri seara. Petrecerea a ținut 3 zile. Micul grup și petrecerile lor au crescut constant, iar în acest an, va fi o experiență de neuitat.

Reguli de joaca:

  • brățară green olive 50lei – pre-sale/ before
  • brățară black olive 100lei – la intrare / at the gate
  • *nu există brățări pentru o singură zi de festival

Locul de joacă: 10 km de plaja privată / free camping în pădure /party – music – party – music

Limita de vârstă: minim 21 de ani. Pentru mai multe detalii urmărește evenimentul pe Facebook.