3rei Sud-Est – Emotii (videoclip nou)

3 Sud Est, una dintre cele mai importante trupe de la noi, isi lanseaza cel mai nou videoclip – Emotii. Baietii si-au adus prieteni ca Elena Gheorghe sau Andreea Banica pentru a fi alaturi de ei, impreuna cu fani si un band live.

Filmarile clipului au avut loc pe scena Teatrului National Ion Luca Caragiale in regia lui Slava Sirbu, iar de acum incolo ii vom putea vedea in concerte alaturi de trupa ce apare si in clipul Emotii.

“Este un clip de imagine care pune in valoare noua imagine 3 Sud Est alaturi de instrumentisti. Aceasta este si noua formula de scena 3se. Multumesc Elenei Ghe si Andreei Banica pentru prezenta in videoclipul nostru, precum si lui Slava Sirbu, cel care si-a facut pe deplin treaba ca regizor.

 “Multi dintre cei prezenti in sala la filmari sunt cu adevarat fani 3se si de aceea le-a fost destul de usor sa intre in atmosfera unui adevarat concert 3SE, a declarat Viorel, in timp ce Mihai spera ca acest clip sa transmita Emotii.

 

Reuniunea 3 Sud Est e unul dintre cele mai importante momente muzicale ale anului, mai ales ca dupa ce au facut show la RMA 2012, Laurentiu Duta nu a confirmat aceste planuri. Faptul ca cel mai important boy band romanesc se intoarce in muzica nu poate insemna decat o noua era in playlisturile radiourilor, dar poate si un nou trend in muzica romaneasca pe care 3 Sud Est a dominat-o ani de zile.

Emotiile se vor simti si la mega-show-ul din 9 mai, de la Sala Palatului, un concert live, ce reuneste cele mai importante momente din istoria legendarei trupe, intr-un show spectaculos, pe care fanii nu il pot rata

sursa – urban.ro

Related Posts