Asculta cel mai tare cover romanesc dupa Indila – Derniere Danse!

Amadeus canta hitul international Indila – Derniere Danse! Promoveaza Bucurestiul ca Micul Paris peste hotare intr-o versiune compusa numai din instrumentele care au consacrat trupa!

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, cele patru artiste din trupa Amadeus, lanseaza un cover al renumitului hit international “Derniere Danse”, interpretat de Indila. Melodia care a devenit fenomen peste tot in lume si al carei videoclip filmat pe strazile Parisului a strans aproape 70 de milioane de vizualizari, este acum interpetata de talentatele artiste din Romania exclusiv la vioara, violoncel si pian.

Videoclipul noii versiuni a fost filmat in Bucuresti, prezentand orasul ca Micul Paris pregatit sa fie descoperit de potentialii turisti straini.

Andreea, Patricia, Bianca si Naomi au filmat “Derniere Danse” in centrul vechi, langa Arcul de Triumf, Ateneul Roman, in Piata Revolutiei, Palatul Parlamentului, Parcul Izvor, Parcul Herastrau, pe malul Dambovitei si pe singurul helioport situat pe o cladire privata din Bucuresti, Crystal Tower Bucharest Heliport, loc ce ofera o panorama extraordinara a capitalei.

Regizorul clipului este George Mihailescu, cel care a regizat si videoclipul piesei “Fericirea are chipul tau”, varianta bossa-nova a piesei Mihaelei Runceanu, interpretata de Amadeus.

“Ne-am dorit sa prezentam Bucurestiul ca acelasi Mic Paris asa cum era denumit in perioada interbelica si sa aratam ca poti trai momente incantatoare aici, zi de zi, daca stii sa privesti si cu inima deschisa, sa remarci adevarata frumusete a orasului in care traiesti, dincolo de preconceptiile preluate nedrept de la negativistii din jurul nostru. Speram ca prin acest clip, cei de afara sa redescopere Bucurestiul sau sa li se confirme inca o data ca merita sa il viziteze”, declara Andreea Runceanu.

Sursa – urban.ro