Cele mai dezastruoase colinde de Crăciun ale tuturor timpurilor

plugusorul

Crăciunul este sărbatoarea care ne apropie, ne face mai buni, ne dă o stare de bine. Colindele sunt menite să creeze o atmosferă calduroasă de armonie și fercie. Majoritatea artiștilor au înțeles acest lucru și drept dovadă, au compus colinde de Crăciun de succes.

Dar, există și excepții. Sunt cântăreți care au decis să “reîmprospăteze” colindele și să le compună într-un stil aparte. Mai jos găsiti o listă cu cinci colinde care întra cu ușurință în categoria artiștilor mai sus menționați.

1. John Denver – Please, Dady Don’t Get Drunk This Christmas

Pe ritmuri de muzica country, John Denver începe melodia cu o rugăminte către tatăl său și anume să nu mai vină beat acasă de Crăciun. Denver descrie o atmosfera nu tocmai plăcută în care tatăl beat ajunge târziu acasă, cade sub brad și o face pe mama să plângă. Cântecul durează 2 minute și 39 de secunde, suficient încât să plangi cu lacrimi pentru că tot ce auzi este doar: “Te rog tată, nu veni beat acasă de Crăciun, nu vreau să o văd pe mama plângând”.

2. Miss Piggy – The Christmas Queen

Cu toții o știm pe Miss Piggy. Este celebrul personaj feminin din The Muppet Show, creat în 1974 de către Him Henson. Miss Piggy este cunoscută în principal pentru temperamentul său coleric și șarmul feminin.
În acest videoclip, din pacate, Miss Piggy nu este altceva decât o păpușă care se prostește în fața unei camere de filmat și care bâțâie în spatele unui brad de Crăciun. Nimic nu e haios. Nici măcar versurile care ar trebui să completeze personajul.

3. Cyndi Lauper – Christmas Conga

Nu știm dacă mai e ceva de zis. Nu știm de ce și la ce se gândea Cyndi Lauper când a compus melodia aceasta. Titlul “Christmas Conga” vorbește de la sine.

4. Kenny Rogers & Wynonna Judd – Mary Did You Know

De ce? Ne întrebăm de ce au simțit nevoia, cei doi artiști, să cânte o astfel de melodie? Cântecul nu numai că nu seamana cu un colind, dar este atât de trist încât ne face să spunem: Am prefera să ascultâm John Denver – Please, Dady Don’t Get Drunk This Christmas.

5. The Cheeky Girls – Have A Cheeky Christmas

Surorile gemene Monica și Gabriela Irimia sunt două Crăciunițe sexy (cum altfel?) care ne invită la o seară de dragoste (suntem drăguți când spunem dragoste) în zăpadă, cu mulți băieți și băutură. Crăciun Fericit!

Sursa – BestMusic.ro

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *