Delia – 200 de oameni, 100 de costume și 12 dansatori pentru showul de la Sala Palatului

Showul anului 2015 vine pe 13 Martie, la Sala Palatului. Delia promite să aducă senzaționalul la urmatorul nivel!

Cu o producție spectaculoasă la care se lucreaza de mai bine de 3 luni, cu mai mult de 200 de oameni, peste 100 de costume, 12 dansatori, cel mai mare ecran LED pe care l-a văzut vreodată Sala Palatului, mirificul band și sute de ore de repetiții, aventura ce înseamna “Pe aripi de vânt” va fi momentul memorabil al anului.

Delia creaza prin acest concert un univers unde emoția troneaza în toate formele ei – văzută și trăită prin ochii ei. Muzica se regăsește în tot și totul se construiește prin emoție.

Astfel, cântăreața face o incursiune in istoria ei muzicală, începând de la era N&D, unde împreună cu fostul ei coleg Nick va reinterpreta hiturile ce i-au facut cunoscuți și până în prezent, unde se joaca îmbinând rock-ul cu reggae-ul și funk-ul.

Mai mult decat orice, acest show va cuprinde o serie de mărturisiri personale, legatura ei emoțională cu fiecare stadiu al vieții ei văzută atât la nivel uman, cât și emoțional.

Cu siguranță momentul principal al spectacolului va rămâne în memoria celor prezenți, căci Delia vine cu o premieră la nivel național în ceea ce reprezintă un show la Sala Palatului și va rămâne unic prin frumusețea lui și prin nivelul ridicat de dificultate.

Sursa – urban.ro

Related Posts