Ed Sheeran, cu un pas mai aproape de lansarea noului album. Ce surpriza le-a facut fanilor sai – VIDEO

Ed Sheeran le-a facut fanilor sai de pe Instagram o surpriza muzicala, apreciata de peste 80 000 de followeri.

Noul album al lui Ed Sheeran se anunta a fi unul aparte, total diferit de tot ceea ce fanii cantaretului au ascultat pana acum.

Cu toate ca tine permanent legatura cu publicul sau, Ed Sheeran a evitat pana acum sa faca prea multe dezvaluiri cu privire la noul sau proiect muzical.

Desi jucat rolul artistului misterios si superstitios, care se fereste sa faca afirmatii despre creatia sa pana cand aceasta nu va fi finalizata, informatii despre albumul sau au inceput sa iasa la iveala.

Intr-un interviu acordat pentru Capital FM, Sheeran a marturisit un detaliu care i-a bucurat pe fanii cantaretului. Se pare ca Taylor Swift s-a implicat activ in alegerea pieselor de pe viitorul disc.

De fiecare data cand inregistrez cate un cantec, i-l trimit ei pentru a afla ce parere are. Taylor a ascultat toate melodiile pentru ca stie sa decida ce este bun sau rau“, a completat Sheeran.

Recent, fanii lui Sheeran au avut parte de o noua surpriza. Ed a postat pe contul sau de Instagram un video in care apare alaturi de producatorul Jake Gosling si interpretand o piesa pe care publicul nu a mai ascultat-o pana acum.

Speculatiile nu au intarziat sa apare, majoritatea follower-ilor fiind de parere ca aceasta este viitorul single al cantaretului.

Peste 80 000 de persoane au apreciat postarea cantaretului, iar mesajele de felicitare nu au fost nici ele putine.

Sursa – mtv.ro

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *