Instagram își lansează propriul canal muzical

Fanii Instagram au acum motive de a petrece mai mulltă vreme pe aplicația lor favorită. Cei de la Instagram vor începe să promoveze muzica pe noul lor cont, special creat pentru a le oferi utilizatorilor un beneficiu în plus.

@Music este numele contului operat de Instagram gândit pentru a prezenta și promova muzicieni și iubitori ai muzicii pe comuninitatea Instagram. Canalul va fi updatat cu informații de marți până duminică, iar continutul va include scurte profiluri de artiști, alături de o serie de editoriale și promovarea unor artiști independenți din întreaga lume. Pe lângă promovarea celor deja cunoscuți, canalul se dorește a fi o platformă pentru lansarea unor noi talente.

“We’re looking to break artists. “One of the things we’re focusing on is emerging and unsigned talent who are using the platform to share their music and their stories in a unique way.

Instagram dorește să vină cu și mai mult conținut pentru utlilzatorii săi, care petrec, în medie, 21 de minute pe aplicație, așa că s-au gândit să le ofere un conținut editorial de calitate de pe un canal dedicat.

“If we can help more members of the Instagram community find these great accounts, that’s going to make their experience on Instagram more rich, au declarat reprezentatii. Mai mult, ei considera ca nu fac altceva decat sa continue ceea ce utilizatorii Instagram au facut deja, promovand artistii lor favoriti.

Related Posts