Jason Derulo si Snoop Doog, intr-o colaborare de zile mari. Artistii au lansat videoclipul piesei ‘Wiggle’ – VIDEO

 

Dupa ce a invadat topurile muzicale cu hitul “Talk Dirty”, Jason Derulo revine cu o noua piesa de succes.

Jason Derulo se numara printre cei mai populari artisti ai momentului datorita ultimelor piese lansate. “Talk Dirty” sau “Stupid Love” sunt doar doua dintre single-urile pe care le-am ascultat pana la epuizare pe toate posturile TV muzicale, dar si la radio.

Cu un asemenea succes in spate, Jason nu putea decat sa revina in atentia fanilor cu un nou single pe masura celor lansate anterior. Artistul le-a oferit sustinatorilor sai piesa “Wiggle”, o colaborare cu celebrul Snoop Dogg.

Citeste si: Michael Jackson face din nou istorie. Regele Muzicii Pop a devenit primul artist prezent in Billboard Hot 100 in 5 decade diferite

Mai mult, artistul a realizat si un videoclip perfect pentru sezonul estival ce se apropie cu pasi repezi. Regizat de Colin Tilley, clipul este filmat intr-o vila luxoasa din Bel Air si il surprinde pe Jason in compania unur tinere extrem de atragatoare. Petrecerea la piscina, coregrafiile complexe si tinutele sumare purtate de tinerele sexy sunt atuurile pe care Derulo si Snoop mizeaza pentru a cureri publicul.

Despre piesa “Wiggle”, Jason Derulo spune ca se numara printre preferatele sale de pe discul “Talk Dirty”, lansat in Statele Unite in luna aprilie 2014. Desi a fost lansata recent, melodia “Wiggle” se claseaza deja pe locul 20 in Billboard Hot 100 si are mari sanse sa inainteze spre fruntea clasamentului american.

Sursa – mtv.ro

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *