Line-up oficial pentru SummerWell

SummerWell, unul dintre cele mai importante festivaluri din țară, și-a anunțat linep-ul. Printre numele confirmate amintim: Kasabian, Foals, La Roux sau Kwabs.

Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Dan Croll sunt trupele care vor cânta anul acesta, între 8-9 august, pe scena festivalului SummwerWell, ce va avea loc la Domeniul Știrbey din Buftea.

KASABIAN este o formație de rock britanică, formată în 1997 la Leicester. Trupa este formată din 4 membri: Tom Meighan, Sergio Pizzorno, Chirs Edwards și Ian Matthews.

FOALS este o formație de indie-rock britanică din Oxford, Marea Britanie. Trupa este formată din cinci membri: Yannis Philippakis, Jack Bevan, Jimmy Smith, Walter Gervers și Edwin Congreave.

LA ROUX inseamnă Elly Jackson și Ben Langmaid.

THE MACCABEES este o trupă de indie-rock britanică din Londra, Marea Britanie. Trupa este formată din cinci membri: Orlando Weeks, Hugo White, Felix White, Rupert Jarvis și Sam Doyle.

JUNGLE este o formație de soul modern, fondată în Londra, Marea Britanie. Trupa este formată din 7 membri: Josh Lloyd-Watson, Tom McFarland, Fraser MacColl, George Day, Dominic Whalley, Andro Cowperthawaite, Rudi Salmon.

THE WOMBATS este o formație de indie-rock formată în Liverpool, Marea Britanie. Trupa este formată din 3 membri: Matthew Murphy, Dan Haggis și Tord Overland Knudsen.

KWABS inseamna Kwabena Sarkodee Ajepong. Cântărețul britanic are 24 de ani și este cunoscut în principal pentru melodia “Walk”.

FOXES înseamnă Louisa Rose Allen. Cântăreața are 25 de ani și este cunoscută în principal pentru colaborarea cu muzicianul rus Zedd la melodia “Clarity”.

CIRCA WAVES este o trupă de indie-rock formată în Liverpool în 2013. Formația este alcătuită din 4 membri: Kieran Shudall, Sam Rourke, Colin Jones și Joe Falconer.

DANIEL FRANCIS “DAN” CROLL este un artist britanic din Newcastle-under-Lyme, Staffordshire, Marea Britanie.

Prețuri abonamente la Summer Well 2015:

  • 199 lei + taxele companiilor de ticketing – Între 20 aprilie – 20 mai
  • 239 lei + taxele companiilor de ticketing – Între 21 mai – 8 iulie
  • 279 lei + taxele companiilor de ticketing – Între 9 iulie – 9 august

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *