O altă DJ-iță s-a dezbrăcat complet pentru a-și promova piesele, în cluburi!

61603137

O nouă domnișoară își dorește o carieră arzătoare în industria muzicală românească. Tânăra este convinsă că pentru a avea impact, trebuie să își arate cele mai sexy părți ale corpului. Zis și făcut: Bianca Linta s-a dezbrăcat complet.

Pentru debutul în muzică, DJ-ița Bianca Linta a decis să se dezbrace complet și să pozeze așa pentru coperta primului ei album. Se pare că poza a avut un real succes, mai ales că tânăra arată destul de bine, trebuie să recunoaștem.

Bianca s-a dezbrăcat complet pentru a-și promova ultima piesă

 

Celelalte DJ-ițe sunt în pericol

Nu mai este un secret că în România a devenit un obicei ca unele DJ-ițe să mixeze topless pentru a încinge atmosfera petrecerilor unde sunt invitate. Bianca Linta nu își dorește să ajungă în acest punct, însa pentru debutul ei în industria românească, a decis să promoveze o imagine nud. DJ-ița s-a dezbrăcat complet, însa și-a acoperit sânii cu mâinile, lăsând loc imaginației celor care o privesc. Pe de altă parte, artista își dorește ca lumea să o perceapă pozitiv și pentru talentul ei, iar piesa de debut să rupă topurile muzicale: “Piesa vorbește despre generația schimbării, de generația care este mai unită și mai puternică acum, despre lucrurile care sunt mai mari decât eu, tu, el. Sunt mândră că sunt româncă și mă bucur să mă întorc acasă”, a spus Bianca Linta.

 

61603141
A lăsat America pentru a face carieră în România

A lăsat New York-ul pentru București

Bianca Linta a plecat la 17 ani în Statele Unite, însa a decis să revină acasă. După ce și-a construit o carieră de cântăreață și de DJ la New York, tânăra a decis să își urmeze hobby-ul în Romania, alături de poporul ei. Așa că, la începutul anului, a lăsat New York-ul în favoarea Bucureștiului și, până acum, nu dă semne să îi pară rău.

Sursa – Cancan.ro

Related Posts