Paul van Dyk lansează mult așteptatul album “The Politics of Dancing 3”

După aproape 15 ani de la primul volum și 10 de la al doilea, Paul van Dyk anunță “The Politics of Dancing 3” – un release care s-a transformat din compilație pe 2 CD-uri, într-un album ce include colaborări ale germanului cu o mulțime de nume din muzica trance.

Având în vedere că odată cu cel de-al treilea volum, “Politics” devine un album cu piese scrise și realizate de Paul van Dyk, e clar faptul că vorbim despre cel de-al șaptelea album de artist al germanului. “The Politics of Dancing 3” include 14 piese, dintre care doar 4 sunt deja lansate. Ca acest album să devină realitate, iar asta este cea mai bună explicație pentru întarzierea cu care s-a întamplat acest lucru, Paul van Dyk a colaborat cu nu mai puțin de 23 alți producători, vocaliști și compozitori.

Paul van Dyk – The Politics Of Dancing 3 (teaser)

Paul van Dyk, despre ideea din spatele Politics of Dancing:

În Ibiza, în primii ani de carieră, am văzut grupuri de palestinieni și libanezi dansând cot la cot cu israelieni – fără război, fără altceva în cap în afară de a se trata unii pe ceilalți cu respect. În 2015, nevoia de “politics of dancing” ca forma de diplomație prin ringul de dans e mai mare decât era în 2001 (n.r. când a lansat primul volum). N-am găsit până acum o forță care să unească mai mult decât muzica. Să aduci oamenii la un loc este primul pas spre reconciliere. Trăiesc cu speranța că noul album “Politics Of Dancing” reprezintă încă un pas pentru a ne apropia de asta.

Alți 23 de producători și cântăreți a adus Paul van Dyk la un loc pentru “The Politics of Dancing 3”. Printre aceștia se numără Aly & Fila, Roger Shah, Ummet Ozcan, Giuseppe Ottaviani, Jordan Suckley, Genix, Stoneface & Terminal, Betsie Larking, Sue McLaren, Fisher, Tricia McTeague și mulți alții.

The Politics of Dancing 3 Tracklist:
01. Paul van Dyk and Mark Eteson feat Tricia McTeague – Heart Like An Ocean
02. Paul van Dyk feat Sue McLaren – Lights
03. Paul van Dyk, FKN and Mohamed Ragab feat. Jahala – My World
04. Mino Safy Around The Garden – Paul van Dyk Remix
05. Paul van Dyk and Michael Tsukerman feat Patrick Droney – What We’re Livin For
06. Paul van Dyk and Giuseppe Ottaviani feat Fisher – In Your Arms
07. Paul van Dyk and Ummet Ozcan – Come With Me (We Are One) (Paul van Dyk Festival Mix)
08. Paul van Dyk and Aly & Fila feat Sue McLaren – Guardian
09. Paul van Dyk and Las Salinas feat. Betsie Larkin – Love Is
10. Paul van Dyk and Genix – For You
11. Paul van Dyk and Stoneface & Terminal – Follow Me
12. Paul van Dyk and Jordan Suckley – City Of Sound
13. Paul van Dyk, Jessus and Adham Ashraf feat Tricia McTeague – Only In A Dream (PvD Club Mix)
14. Paul van Dyk and Roger Shah feat Daphne Khoo – Louder (PvD vs Ben Nicky Remix)

Pentru a promova noul album, Paul van Dyk este prins într-un turneu în America în momentul de față, urmând ca la vară să vină rândul Europei. Printre evenimentele de pe harta turneului se numără ASOT 700 Festival, We Are One Festival în Berlin, Luminosity Beach Festival, Electric Daisy Carnival etc.

“The Politics of Dancing 3” va fi lansat pe 5 mai 2015 la Ultra Records/New State Music.

Sursa – urban.ro