TRIMITE DJ MIX

Radio Deep ofera tuturor DJ-ilor, atat profesionisti, cat si amatori, posibilitatea de a-si promova mixurile/piesele pe postul nostru de radio. Pentru ca un mix sa ajunga la Radio Deep, el trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

– sa nu existe greseli de mixaj (acceptam incepatorii dar exista o oarecare limita);
– sa nu contina acapelle gen “promo mix by dj..” sau “dj .. in the mix”;
– numele de dj sa nu fie unul de cocalar/manelist. (DJ Amor, DJ Valorosu)
– mixul sa aiba durata fixa (o ora), +/- 2 minute, sa se poata incadra bine in grila noastra de programe.
– mixul trebuie sa fie inregistrat la un nivel audio decent, de preferat in 2dB. Lasa compresorul nostru sa isi faca treaba, nu trebuie sa ne trimiti un mix distorsionat.
– calitatea setului trebuie sa fie de minim 192kbps, iar sample rate-ul trebuie sa fie de 44.1 kHz / 16 bit.

Mixurile trebuie sa le urcati pe un serviciu de filehosting (de preferat zippyshare.com, hotfile.com, EXCLUS TRANSFER.RO)

In cazul in care consideri ca indeplinesti conditiile de mai sus, trimite-ne un mail pe adresa noastra, mix@radiodeep.ro, care sa contina urmatoarele: numele tau real cat si numele de DJ, cateva informatii despre tine (varsta, localitate, ocupatie, vechime in muzica), denumirea setului (DJ X – Dance Trippin’ , DJ X – August Promo Mix), TRACKLIST-ul setului, dar nu in ultimul rand, unul dintre cele mai importante detalii, link-ul de unde putem descarca setul. Citeste cu atentie inca o data toate aceste criterii, e-mail-urile care nu corespund vor fi ignorate. Asteptam mixurile, spor la treaba!

IMPORTANT – Acest text poate aparea pe diverse site-uri. Va multumim ca ne considerati un exemplu demn de urmat, insa ne-am fi bucurat sa il gasim personalizat macar, nu copy-paste.

Tags: trimite mix, promovare mix, trimite set, dj set, dj mix, promovare dj, reclama dj, trimite dj set, submit dj set, submit mix, promo mix, promo dj, send mix, send dj set, send dj mix, dj romania, trimite mix romania, promovare dj romania, radio romania, radio dj, radio dj set