VIDEO! Anda Adam, la un pas sa fie “calcata in picioare” de zeci de persoane

61425221Anda Adam a facut o veritabila baie de multime in cadrul concertului pe care l-a sustinut la Alba Iulia.

 

 

 

 

 

VIDEO DEMENTIAL! Anda Adam, la un pas sa fie “calcata in picioare” de zeci de persoane

3.12.2013, 11:11
Anda Adam

Anda Adam a facut o veritabila baie de multime in cadrul concertului pe care l-a sustinut la Alba Iulia.

Artista cantat in fata a peste 20.000 de oameni si, inaintea hitului sau „Daca ar fi”, a coborat de pe scena in fata spectatorilor pentru a-i saluta indeaproape.

 

A fost momentul care a declansat o adevarate isterie printre cei prezenti la spectacol. Artista s-a trezit inconjurata de zeci de fani care au sarit gardurile de protectie in dorinta de a o atinge si de a face o fotografie impreuna.
Pentru a ajunge inapoi pe scena, Anda Adam a trebuit sa fie ajutata de fortele de ordine care au creat un culoar printre admiratori.
Artista si-a continuat concertul cantand hiturile sale langa o avalansa de artificii ce tasneau din scena si a defilat cu tricolorul Romaniei, moment cu atat mai special cu cat se afla in locul unde s-a infaptuit Marea Unire din 1918.
“Sunt mandra ca traiesc in Romania si nu o spun doar de 1 decembrie. De fiecare data cand am cantat peste hotare am tinut sa laud cat de mult am putut tara me. Am decis sa raman aici si sa imi cladesc o cariera in Romania, desi parintii mei mi-au oferit tot ce aveam nevoie pentru a ma muta la ei in America sau in Australia”, a declarat Anda Adam.

Related Posts