Airfield Festival 2015 la Aerodromul Măgura de lângă Sibiu

AIRFIELD este singurul festival din România care se desfășoară pe un aerodrom funcțional, prima ediție fiind programată să se desfășoare între 30 iulie și 02 august 2015. 

Aflat la 5 kilometri de Sibiu, fostă Capitală Culturală a Europei, Aerodromul Măgura este un spațiu ideal pentru un asemenea festival, în primul rând datorită spațiului extrem de generos, care depășește 18 hectare de teren plat. Aerodromul este înconjurat de Munții Făgăraș, oferind o priveliște incredibilă. E greu de descris cât de frumos este să vezi soarele răsărind și apunând peste culmile munților.

Pornind de la accentul pus pe calitatea timpului petrecut aici, Airfield Festival 2015 va oferi vizitatorilor săi, timp de patru zile, ocazia de a face numeroase activităţi ieşite din comun: zbor cu avionul, salturi cu parapanta, sporturi în aer liber, dar şi petreceri la piscină. De asemenea, pasionaţii de skate-uri şi bmx-uri îşi vor putea demonstra abilităţile în skatepark-ul şi dirt-park-ul construite special pentru festival, în competiţia Airfield Extreme Challenge.

Airfield Festival 2015 va pune la dispoziţie 4 scene, împărţite pe profilurile muzicale: main-stage generalist, scenă specială pentru hip-hop, singura scenă din ţară de muzică electro amenajată într-un hangar de aviaţie şi scena chill, locul unde jazz-ul, funk-ul, teatrul şi improvizaţiile muzicale vor anima atmosfera.

Au fost anunțați primii 20 de artiști din totalul de 90 ce vor fi prezenți la festival:

1.THE SKATALITES
2.KLINGANDE + ARNOLD SAX
3.DIXON
4.ÂME
5.ROY HARGROVE QUINTET
6.JAZZANOVA LIVE FEAT. PAUL RANDOLPH
7.MO’HORIZONS
8.NICK CURLY
9.RECONDITE
10.NÔZE & BAND
11.BLOMQVIST
12.FANFARE CIOCARLIA
13.ANDREY PUSHKAREV
14.PANAMA CARDOON
15.MOONLIGHT BREAKFAST
16.SUBCARPATI
17.OMUL CU SOBOLANI
18.GOLAN
19.CTC
20.HAARP CORD

Related Posts