Un nou promoter prezent pe scena underground din Sibiu

Agenda culturală a Sibiului a fost mereu bogată, acest fapt ducând la obținerea statutului de Capitală Culturală Europeană în anul 2007. Orașul este puternic semnalizat pe harta culturală, însă scena muzicală a Sibiului este un segment care se poate dezvolta și mai mult în special în sfera underground. Această necesitate a făcut să ia naștere proiectul numit UnderSoundS Events!

Comunitatea UnderSoundS își propune plasarea Sibiului pe harta underground a României și nu numai, alături de orașe cu tradiție în organizarea de astfel de evenimente, precum București, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Iași sau Brașov și chiar mari capitale ale genului.

Mulțumită pionierilor acestui tip de evenimente care au evoluat într-un mod pozitiv în ultimii ani, UnderSoundS va aduce printr-un aport comun acest concept la nivel de artă, comparabil cu marile show-uri de gen ale lumii. Conceptul este unul complex ce se axează pe stimularea mentală a participanţilor, implicându-i pe aceştia într-o călătorie ce trece prin toate simţurile primordiale, pornind de la cel auditiv, care primează, vizualul şi
gustul venind ca o completare a acestuia. UnderSoundS va face uz de toate cele 7 arte, exploatându-le la maxim pentru a crea o experienţă unică şi completă.

Pentru că muzica este forma de artă ce trezeşte cele mai puternice emoţii, avem grijă ca sistemele noastre de sonorizare şi de redare a sunetului să fie cele mai bune de pe piaţă. Atenţia spre detaliu este crucială, absolut fiecare aspect tehnic fiind luat în calcul pentru ca redarea sunetului să fie optimă şi în concordanţă cu standardele celor mai buni specialişti în domeniu.

Un spectacol complet trebuie să conţină atât sunet cât şi lumină într-o îmbinare perfectă ce te transpune în altă dimensiune. Metoda folosită pentru a ajunge la acest rezultat este aceea de proiecţie video 3D. Acest nou mod de proiecţie permite transformarea oricărui spaţiu şi a oricăror elemente externe adăugate spaţiului existent, prin crearea de iluzii optice, ce dau noi dimensiuni şi senzaţie de dinamică oricărui element static, care în combinaţie cu sunetul crează o experienţă nouă şi un nou mod de naraţiune audio-vizuală.

Sursa – djsets.ro

Related Posts