ATB, Tinie Tempah şi Fatman Scoop, confirmaţi la Untold Festival

ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette, Third Party sunt noii artiști anunțați de organizatorii Untold Festival. Evenimentul anului din Cluj-Napoca va acoperi genuri muzicale variate: trance, chill out, hip-hop, electro house, progressive house, rap.

DJ-ul și producătorul ATB este unul dintre veteranii scenei electro. S-a remarcat în 1998, având până în prezent nouă albume de studio. A colaborat cu Moby, Sarah Brightman, Bryan Adams și multe alte nume sonore. Andre Tanneberger se întoarce în România după o absență de 5 ani și va mixa pentru fanii lui din România pe stadionul Cluj Arena.

 

Tinie Tempah a lansat de curând o nouă piesă, “Tears Run Dry”, pe care o va cânta în premieră în România, la Cluj, alături de celebrul său hit “Written In The Stars”. Cunoscutul rapper este și un fashion icon, numit unul dintre cei mai stilați britanici, cu rol de ambasador al London Men Fashion Week.

 

Fatman Scoop, starul american de hip-hop, câștigătorul a 2 Grammy Award-uri este cunoscut pentru prezența lui extrem de energică pe scenă. De-a lungul timpului a colaborat cu cei mai diverși artiști: Mariah Carrey, Missy Elliot, Ciara, Black Eyed Peas, David Guetta, Sean Paul, Bob Sinclair și cu românca Claudia Cream la piesa “Just A Little Bit”.

 

Duo-ul suedez Cazzette mixează muzică electronică și au performat în repetate rânduri alături de Avicii, cel care i-a și descoperit.

 

Producătorii și DJ-ii Third Party sunt ai casei de discuri aparținând lui Steve Angello. Aceștia adună de fiecare dată un public impresionant pe care îl electrizează pe ritmuri de house.

Sursa – clujlife.com

Related Posts