Peste 20 de artisti noi confirmati la Untold Festival

Untold Festival anunță peste 20 de nume noi și proiecte muzicale ce completeazp line-up-ul impresionant al celui mai așteptat festival al anului 2015 în România.

Reprezentanți de seamă ai industriei hip-hop vor fi prezenți la UNTOLD Festival. Wu-Tang Clan sunt headlinerii industriei grele.

Adam Beyer, Sasha, Lee Burridge, Livio & Robi, Maribou State, Parra for Cuva, Alexandru Jijian, Dense & Pika, Nu Zau, Pedestrian, Radio Killer, Sunnery James & Ryan Marciano, Virgil vor crea o atmosferă incendiară pentru fanii muzicii house și techno la UNTOLD Festival, alături de cele mai fresh proiecte alternative, contemporane, cu influente electro, jazz, funk, soul, hip-hop și broken-beat: Argatu’, Alexandrina, Club Des Belugas, Golan, Mala, Moods, Moonlight Breakfast, Mr. Goju, Marwan Dua, Nickodemus, Nopame, Silent Strike, Star Slinger, raku, The Bug & Flow.

Wu-Tang Clan au acaparat industria muzicală imediat după lansarea lor din 1993, câștigandu-și statutul de clasici al genului. A fost desemnat cel mai bun grup din istoria muzicii hip-hop de About.com: “Nici o armă din istoria muzicii hip-hop nu poate concura cu coeziunea haotică a Wu-Tang Clan. Clanul (The Clan) a avut multe personaje, fiecare cu excentricitățile lui. Au fost neînfricați în abordarea lor”.

DJ-ul și producătorul suedez ADAM BEYER este una din cele mai populare figuri de pe scena techno internațională și face parte din noul val de DJ europeni de succes. Beyer a schimbat scena muzicii techno odată cu lansarea “Drum Codes 1” în 1995 și a labelului Drumcode în 1996, iar de atunci continuă să stabilescă tendințele pe scenele internaționale. Prezent la toate festivalurile majore din lume, Beyer promite un show de exceptie la UNTOLD Festival.

SASHA, DJ și producător recunoscut la nivel global pentru inovațiile sale în sfera muzicii electronice, are în palmares nominalizări la premiile Grammy, 4 premii la International Dance Music Awards, 3 premii la DJ Awards și a fost votat World No1 DJ în anul 2000 de către DJ Magazine. Sasha a remixat piese pentru artiști precum Madonna, The Chemical Brothers și Hot Chip și a influențat prin colaborările avute generatia tânără de DJ precum BT si James Zabiela.

Britanicul Lee Burridge a “construit” scena muzicală underground din Hong Kong la începutul anilor 1990. Acesta a fost unul din primii DJ de muzică dance din Hong Kong care și-a impus cu ușurință personalitatea și stilul la nivel global, fiind în prezent un nume constant în primele locuri din topul DJ Magazine. John Digweed, Craig Richards, Tobi Neumann, Steve Lawler, Matthew Dekay, DJ Craig Richards și Sasha sunt doar câteva din numele cu care Burridge a avut colaborări de-a lungul carierei.

Pe lângă headliner-ii binecunoscuți deja, cinci dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din lume AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, care urcă pe aceeași scenă pentru prima data în România la UNTOLD Festival, între 30 iulie – 2 august, vor fi prezente și câteva din cele mai grele nume ale hip-hop-ului mondial WU-TANG CLAN, DJ Premier, Tinie Tempah, Jeru the Damaja.

Line-up-ul complet al festivalului este disponibil pe www.untoldfestival.com.

 

Related Posts