Avicii are un nou single. DJ-ul suedez a lansat piesa ‘Lay Me Down’ – VIDEO

O noua piesa semnata Avicii face furori pe internet. DJ-ul suedez a lansat single-ul “Lay Me Down”.

In cazul in care te intrebi care este atmosfera la concetele sustinute de Avicii, DJ-ul suedez iti ofera imagini din timpul reprezentatiilor sale muzicale in videoclipul piesei “Lay Me Down”.

Materialul video a fost lansat pe canalul oficial de YouTube al artistului si se pare ca a fost filmat la Tele2 Arena din Stockholm. Fara urma de indoiala, fanii care nu au ajuns inca la un concert oferit de Avicii vor fi incantati de initiativa artistului de a le oferi imaginii incediare din timpul show-urilor organizate in orasul natal al DJ-ului.

Energia transmisa de videoclipul piesei “Lay Me Down” este una aparte, iar modul in care Avicii reuseste sa intretina atmosfera si sa incinga spiritele l-ar face invidios pe orice cantaret dornic sa devina celebru.

Jocurile de lumini si focurile de artificii surprinse in cadrele materilului video sunt doar cateva dintre trucurile utilizate de suedez pentru a incanta publicul. La toate acestea se adauga ritmurile si versurile unei piese cu potential de a ajunge hit.

Piesa “Lay Me Down” este cea de-a cincea extrasa de pe discul “True”, un material discografic excelent, la care Avicii a lucrat impreuna cu Ash Pournouri, Adam Lambert si Nile Rodgers. De pe acest album, fanii au putut asculta piese precum “Wake Me Up”, “You Make Me” si “Hey Brother”.

Sursa – mtv.ro

Related Posts