Angel Haze feat Sia – Battle Cry (videoclip nou)

Angel Haze vine cu un clip inspirat din viata ei pentru cel mai recent single al sau, Battle Cry. Colaborarea cu Sia este extrasa de pe albumul de debut al rapperitei, Dirty Gold, si momentan este promovat in Marea Britanie.

Videoclipul pentru Battle Cry spune, practic, povestea rapperitei din Detroit. Cu o familie care facea parte dintr-o secta religioasa, copilaria rapperitei nu a fost prea usoara, iar apoi a devenit de-a dreptul nefericita, fiind victima abuzurilor sexuale pentru o perioada de timp.

Urmariti evolutia ei in clipul de mai jos.

Albumul Dirty Gold a fost lansat anul trecut, dupa ce rapperita i-a dat drumul pe internet, gratis, fiind in conflict cu casa de discuri pentru ca aceasta a amanat lansarea acestuia in mai multe ocazii. Nu a intrat in Billboard Hot 100, insa a primit aprecieri din partea criticilor, Angel Haze fiind unul dintre artistii anului 2013 care ne-a placut in mod special.

Angel Haze a fost invitata la BBC Live Lounge, unde a facut un cover in stilul ei propriu dupa hitul lui Beyonce, Drunk in Love, iar recent am putut sa o ascultam intr-o colaborare cu Ellie Gouldinfg – Life Round Here.

Sursa – urban.ro

Related Posts