Daft Punk, un nou succes! Cum a reusit duoul electronic sa isi creasca popularitatea dupa Premiile Grammy 2014

Seara de 26 ianuarie 2014, atunci cand a avut loc Gala de decernare a Premiilor Grammy, a fost una memorabila pentru Daft Punk!

Duoul electronic Daft Punk si-a trecut in palmares cinci Premii Grammy, inclusiv pe cela la categoria Album of the Year pentru discul “Random Access Memories”.

Desi nu contestam popularitatea de care francezii s-au bucurat in ultimul an (2013), succesul lor in randul publicului, dupa noaptea Grammy-urilor, a crescut considerabil.

Datorita celor cinci trofee castigate si a show-ului pus in scena alaturi de Pharrell Williams, Nile Rodgers si Stevie Wonder, Daft Punk a revenit in preferintele publicului.

Conform Spotify, numarul celor care au cumparat piesele lui Thomas Bangalter si Guy-Manuel de Homem-Christo in ultimele trei zile s-a marit cu 205%, un procent cu adevarat impresionant.

GRAMMY 2014: Lista castigatorilor

De departe, Stevie Wonder isi trece in plamares cea mai mare reusita in acest sens. Legendarul cantaret a marcat o crestere de… 635% a vanzarilor in mediul online!

Se pare ca participarea la Premiile Grammy i-a ajutat si pe Macklemore si Ryan Lewis, numarul celor care le-au accesat piesele crescand cu 65%.

Desi nu a plecat acasa cu niciun Premiu Grammy, Kendrick Lamar s-a bucurat si el de o evolutie in preferintele internautilor. Reprezentatia de pe scena din Staples Center, Los Angeles, alaturi de trupa Imagine Dragons, i-a adus artistului un val de popularitate. Piesele sale de pe site-ul Spotify au fost cumparate de 99% mai multi ascultatori decat inainte de Grammy Awards 2014.

Pe lista norocosilor se inscriu si Lorde (46%), Robin Thicke (150%) si Beyonce (52%).

Urmareste mai jos reprezentati de senzatie de la Premiile Grammy a celor de la Imagine Dragons alaturi de Kendrick Lamar:


Sursa – mtv.ro

Related Posts