De 1 mai Skrillex vine în premieră în România

Omul care a schimbat muzica din cluburi, muzica de la radio și influențează sound-ul noii generații vine în România! SKRILLEX va face show în Mamaia de 1 mai!

Sonny Moore – aka Skrillex – născut la 15 ianuarie 1988, în Los Angeles, California vine în premieră națională în România, pe 1 mai 2015, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, în cortul The Mission.

Cunoscut pentru cele 6 premii Grammy, producții pentru artiști precum Lady Gaga, La Roux și Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreț și compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vândute în întreaga lume, reinventând dubstep-ul și modelându-l într-un stil personal, incluzând în acest amalgam de la dub, drum-and-bass și speed garage până la techno.

Startul în cariera solo l-a dat piesa “My Name is Skrillex”, a urmat o altă compoziție, “Scary Monsters and Nice Sprites”, știută în rândul cunoscătorilor de EDM (Electronic Music Dance), iar apoi “More Monsters and Sprites”.

În noiembrie 2011, Skrillex a fost nominalizat la 5 premii Grammy, incluzând o nominalizare pentru “Best New Artist”, fiind premiat pentru “Best Dance/Electronica Album”, “Best Dance Recording” și “Best Remixed Recording, Non-Classical”, în același an fiind numit de către MTV artistul Electronic Dance Music al anului.

Cine îl aduce și de unde îți iei bilete?

Cat costa biletele pentru showul Skrillex?

◊ PRE-SALE: 45 RON (500 de bilete) în sistem e-ticket

Cumpără-ți biletul la eveniment de pe Bilete.ro, prin sistemul e-ticket (print at home) plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

De unde cumperi bilete pentru Skrillex de 1 mai?

◊ REGULAR LA INTRARE: 70 RON

– Online Național și Internațional – prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional)

– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

– Alte puncte de vânzare: Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr.16), Calea Griviței Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

Related Posts