Din 20 Iunie, Anonymus la Puro Beach din Mamaia

Încă de la primul eveniment Anonymous, brandul de petreceri a reușit să impresioneze. De la locații speciale până la artiști pe val, încă de la bun început s-a mers pe o altă linie. Însă elementul care a reușit să atragă atât de mulți followeri fideli, a fost unul intangibil și ne referim aici la vibe-ul Anonymous. Pentru că nu puține au fost persoanele pe care le-am auzit spunând: “Anonymous e o stare de spirit”.  Și au reușit să păstreze acest spirit viu, prin inovație.

Surpriza verii nu s-a lăsat mult așteptată și Anonymous a anunțat un nou concept de petreceri, White Anonymous. Prin urmare povestea acestei veri se va scrie la mare, pe una dintre cele mai spectaculoase plaje din Mamaia, Puro Beach. Evenimentele se vor desfășura în fiecare sâmbătă, începând cu ora 14:00.

Pentru primul eveniment, în spatele platanelor se vor afla Adrian Eftimie și Livia Andrei. De menționat că Livia Andrei ne va încânta în fiecare zi de sâmbătă, fiind rezidentul verii 2015 la Puro Beach.

Livia Andrei a avut o evoluție fulminantă, am putea spune, reușind într-un timp relativ scurt să câștige inimilor iubitorilor de muzică electronică. Și chiar dacă a fost intitulată una dintre cele mai sexy apariții din spatele pupitrului, nu look-ul a fost cel care a impresionat, ci sound-ul său vibrant.

Sezonul acesta la Puro Beach se anunță nume grele, cum ar fi: Phonique, programat pe 4 iulie, Deborah De Luca pe 1 august sau Los Suruba, Nakadia și mulți alții.

Prin urmare, vara asta la mare se poarta white, White Anonymous. Mai multe detalii legate de primul eveniment găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa – djsets.ro

Related Posts