DJ Sava și Raluka au cucerit India

DJ Sava și Raluka au concertat în luna ianuarie în India, unde au lansat albumul “Cocktail”, alături de cea mai importantă casă de discuri locală, WorldWide Records.

Albumul “Cocktail” conține 22 de piese, printre care hiturile “Aroma”, “Aer”, “Love you”, “I Like (The Trumpet)”, “September”, iar cei doi artiști au susținut un turneu incendiar în Mumbai, Bengaluru, Goa, dar și în alte orașe din India.

Înainte de concertele de promovare, DJ Sava și Raluka au fost prezenți la conferința de presă dedicată lansării albumului “Cocktail”, colecția de hituri lansate de către DJ Sava de-a lungul timpului. La eveniment au fost prezente personalități autohtone, printre care celebrul actor de la Bollywood, Rahul Bhat, impresionat de piesele lansate de DJ Sava.

Apariția celor 2 artiști în India a stârnit numeroase reacții pozitive din partea presei indiene, iar DJ Sava a fost numit unul dintre cei mai buni DJ din România și cel care a ridicat publicul în picioare cu mixurile sale.

Fie că vorbim despre piese pop, club, house sau dance, muzica lansată de către celebrul DJ a cucerit cele mai importante scene din întreaga lume. În plus, oriunde este vorba de muzică electronică, DJ Sava este oricând invitat, drept dovadă sunt numeroasele participari la festivaluri de acest gen.

Sursa – bestmusic.ro

Related Posts