PADINA FEST 2015, un munte de distracții la cea mai mare altitudine

Pentru iubitorii de muzică și de activități sportive montane, pentru toti cei care iubesc și ocrotesc natura, sfârșitul lunii iulie este similar cu o nouă ediție de PADINA FEST.

Pentru al 6-lea an consecutiv, promovarea Munților Bucegi și a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană prin impunerea unui regulament de festival și ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest și pentru ediția din 2015 a festivalului, care se va desfășura în perioada 23-26 iulie pe Platoul Bucegi, la 1500 m altitudine.

Conform tradiției, în timpul zilei au loc evenimente sportive și activități recreaționale din cele mai îndrăznețe – Maratonul Bucegilor, cățărări pe stâncă, rapel sau tiroliene, ateliere de aventură, iar serile sunt dedicate în exclusivitate concertelor. Noaptea de vineri va fi rock, astfel că pe 24 iulie vor susține concerte Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma, Niște Băieți. Sâmbătă seara va avea loc tradiționalul concert Șuie Paparude, iar Firkin (HU) vor susține un concert incendiar pe ritmuri irlandeze. Filarmonica Muntenia va pregăti un program cu totul special pentru diminețile de sâmbătă și duminică. Alți artiști vor fi confrimați în perioada următoare și vor completa line-up-ul festivalului.

Related Posts