Ellie Goulding – Goodness Gracious (videoclip)

Culori neon, petreceri si artificii sunt ingredientele noului clip lansat de Ellie Goulding – Goodness Gracious. Cantareata se distreaza alaturi de prieteni, iar cand nu stau pe terasele blocurilor, danseaza sub lumini neon, se plimba cu skateboardul sau bicicletele.

Goodness Gracious este cel de-al saselea single de pe albumul cu numarul doi din cariera cantaretei – Halcyon Days, varianta reeditata a acestuia. Piesa a fost compusa alaturi de Nate Ruess de la fun. si Greg Kurstin.

Haideti sa vedem mai jos clipul.

Cel mai recent hit al cantaretei britanice a fost Burn, iar recent artista a povestit si cum a fost sa cante pentru cuplul regal britanic la nunta acestora: “In the weeks before, everyone I know was talking about the wedding, and I was… trying not to say anything. I kept it to myself for so long-but no one would have believed me anyway.

 

Halcyon a ajuns pe locul 1 in topul britanic al discurilor, dupa 65 de saptamani de la momentul in care a fost inclusa in clasament. Halcyon este un succesor de succes pentru Lights, materialul de debut al lui Ellie Goulding in muzica.  De pe Halcyon Days am mai putut asculta Burn, I Need Your Love, un featuring cu Calvin Harris in care cei doi au jucat rolul unui cuplu si Explosions.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *