Funkagenda – One Day At A Time (piesa noua)

Activ de mai bine de zece ani in muzica electronica, Funkagenda ia o decizia importanta pentru cariera sa: intra la Armada Music si se concentreaza pe progressive house, lansand astazi “One Day At A Time”.

“One Day At A Time” este mult mai mult decat o simpla si frumoasa piesa progressive house pusa de Armin van Buuren, Above & Beyond, Gareth Emery, W&W etc. Prin noul sau single, Funkagenda (aka Adam Walder) ne spune povestea sa. Ne marturiseste de fapt ca a fost alcoolic si ca acum e pe drumul cel bun. Piesa este scrisa exact in ziua urmatoare promisiunii facute cu el insusi, aceea ca nu va mai bea niciodata.

“One Day At A Time” este o fraza extrem de cunoscuta pentru cei care candva au fost dependenti de alcool sau droguri. “One Day At A Time” este acea zi in care un dependent a spus stop. Piesa e realizata in asa fel incat sa inspire progresul pe care il face un om dupa ce renunta la dependenta sa.

Piesa devine atat de uplifting la final incat ne putem da seama ca Funkagenda este pe drumul cel bun. Piesa a fost lansata astazi de Trice Recordings, sublabel al Armada Music, fiind de fapt debutul lui Funkagenda la aceasta casa de discuri. Nu stim inca ce va face cu Funk Farm, propriul sau label care nu a mai lansat nimic din vara anului trecut, dar important este ca s-a intors la muzica si ca e gata sa ne incante din nou cu melodiile sale molipsitoare.

Sursa – urban.ro

Related Posts

0 thoughts on “Funkagenda – One Day At A Time (piesa noua)”