Iggy Azalea a explicat de ce a anulat turneul “The Great Escape Tour”

Iggy Azalea a vorbit pentru prima dată despre motivele pentru care a decis să anuleze turneul “The Great Escape Tour”. Fanii au fost anunțați că turneul va fi amânat, printr-un e-mail în care se spunea că noua rundă de concerte va avea loc anul viitor, când artista își va lansa noul album.

Prima parte a turneului ar fi trebuit sp înceapă în Aprilie, dar în Martie, label-ul ei, “Def Jam”, a amânat toate show-urile până în septembrie, pentru ca “toată echipa de producție să fie disponibilă”.

Iggy a declarat pentru revista Seventeen:

“Am avut o altă viziune. Vreau să încep ceva total nou și dacă rămâneam în turneu nu aș fi putut să încep să lucrez decât după Crăciun. Și ca să fiu sinceră cu voi, cred că merit o pauză. În ultimii doi ani am muncit non-stop, în fiecare zi.”

Între timp, fanii lui Nicki Minaj au lansat o petiție care a strâns până acum 23,000 de semnături via Change.org, prin care vor să anuleze premiul primit de Iggy Azalea la Billboard Music Awards pentru Top Rap Song.

Motivul este acela că hit-ul lui Iggy ,”Fancy”, a fost lansat pe 17 Februarie, cu o lună înainte de data de la care o piesă devine eligibilă pentru nominălizari.

Sursa – bestmusic.ro

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *