Începând cu luna Februarie, bipolar devine o prezență permanentă pe scena din Timișoara

Începând cu luna Februarie, bipolar devine o prezență permanentă la Timișoara. După ce au fost primii organizatori de petreceri români care fac evenimente pe 2 continente, gașca de la bipolar revine în Timișoara cu un format nou, complet atipic. 

Astfel pentru prima oară, băieții au decis să-și deschidă o locație fixă în vestul țării. Conceptul își propune un cadru intim, oarecum exclusivist însă neprețentios, cu accentul pus pe selectarea adevăraților iubitori de muzică. Se anunță deja nume mari, fiecare weekend din luna Februarie fiind ocupat de un nume internațional ce nu a mai binecuvântat plaiurile Begăi cu bass-line-urile sale.

“Calitate și nu cantitate” va fi motto-ul bipolar house. Astfel locația va dispune de o capacitate limitată, însă asta nu va însemna și un compromis în ceea ce privește calitatea booking-urilor. Printre rezindenții regulari se vor număra eroii locali Mihai Bunu, Dan Dragos, Iorgovan sau Vali Florea.

După ce a introdus României numeroși artiști precum Tube & Berger, Stefan Biniak, NiCe7, Sante sau Rampa și a susținut evenimentele în bine-cunoscutele cluburi londozene Egg London sau Village Underground, bipolar deschide acum un nou capitol. Mai multe informatii pe pagina de facebook.

Sursa – djsets.ro

Related Posts