Ilario Alicante, Luca Agnelli, JUST2 și Ulises la Timișoara

Techno-ul italian lovește Timișoara! Vineri, 6 martie BlackOut îi aduce în premieră la Timișoara pe eroul Cocoon – Ilario Alicante și tânărul italian al cărui techno zguduie pereții – Luca Agnelli!

Pentru DJ-ul și producătorul Ilario Alicante tot succesul său se rezumă la un singur lucru: a început ca și clubber, încă se consideră clubber și întotdeauna păstrează acea conexiune vitală cu ringul de dans.
Ilario Alicante este cel mai tanar DJ care a pus muzică la celebrul festival Time Warp, la numai 15 ani. De atunci a intrat sub aripa protectoare a lui Sven Vath și totodată în famila Cocoon, ajungând ca la vârsta de 26 de ani să pună muzica la cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume.

Luca Agnelli, tânărul din Tuscana, are un stil unic prin care transmite pasiune și adrenalină, vise și emoții. Nu își clasifică sound-ul specific ca având limite precise, dar e destul de evidentă combinația între rădăcinile puternice ale house-ului, cu techno-ul contemporan și cu inflexiuni deep.

În momentul de față, Luca Agnelli este unul dintre cei mai râvniți tineri italieni din lumea întreagă și de fiecare dată umple până la refuz sala în care pune muzică.

JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din România, piesele lor făcând parte din repertoriul obișnuit al multor DJ, dintre care putem distinge nume ca Marco Carola, Richie Hawtin, Paco Osuna, DJ Sneak, Nic Fanciulli sau Joris Voorn. În 2011, o nouă poveste se înfiripa pentru cei doi, reușind cu ajutorul lui Luca M, unul dintre cei mai aprigi susținători ai acestui proiect, să deschidă propria casă de discuri, Get Funky Music, sub egida căreia au semnat artiști de renume, precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo și mulți alții.

Last but not least, Ulises cochetează cu muzica electronică de prin anul 2010, când i-am auzit pentru prima oară set-ul în cadrul festivalului JEMF. De atunci a mixat alături de nume mari precum : NTFO, Alex Niggemann, Mihai Popoviciu.

Exact ca un labirint BlackOut devine locul în care te poți pierde cu ușurință, poți evita orice te epuizează și mai ales poți lua parte la ceva “out of the oridinary”. Astfel ai șansa să descoperi o cu totul altă față a vieții de noapte din Timișoara.

Sursa – djsets.ro

Related Posts