Peste 6.000 de oameni și-au testat limitele în primul maraton muzical Electric City

O declarație de forță pentru o seară, asta și-a dorit și a reușit să fie Electric City – Youth Day. Evenimentul derulat pe 28 martie la Cluj, sub egida „Cluj – Capitala Europeană a Tineretului”, a reușit să adune peste 6.000 de oameni, mai mult decât s-a preconizat inițial.

Chase & Status @ Electric City 2015

 

Prin intervențiile arhitecturale și prin zonele amenajate, organizatorii au reușit să pună cu adevărat în valoare noua Sală Polivalentă, folosindu-se de întregul potențial al acestui spațiu. Totul pentru a oferi participanților o experiență complexă, nu doar o serie de concerte.

”Clujul avea nevoie de un eveniment, indoor, mare care să dezmorțească orașul după iarnă. Electric City este un proiect pe care îl pregăteam de 2 ani, iar faptul că anul acesta Cluj este Capitala Europeană a Tineretului ne-a oferit contextul perfect să îl lansăm”, explică Teodor Negrea, directorul Boiler Events, organizatorul evenimentului.

Făcut după chipul și asemănarea fratelui mai mare, Electric Castle, evenimentul Electric City a activat rapid comunitatea din jurul festivalului din întreaga țară. În fața scenelor amplasate în Sala Polivalentă și Cluj Arena s-au aflat pe 28 martie tineri veniți special la Cluj pentru a vedea artiști precum Chase & Status, Waldeck, Akua Naru sau David August.

Electric City 2015

 

Electric City a fost deschis de Grimus, o alegere foarte bună, pentru că trupa clujeană are un grup de fani foarte dedicați, ce au fost prezenți în fața Main Stage încă de la ora 18:00. Urma a confirmat ca trupele românești stau foarte bine pe scenă alături de numele de succes internațional care i-au urmat. Akua Naru, Waldeck, All About She au propus stiluri foarte diferite publicului din Sala Polivalentă, însă la fel de bine primite fiecare. Chase & Status a fost punctul culminat pe scena principală, Kove și Jon Kennedy reușind, ulterior, să păstreze atmosfera la intensitate maximă până la ora 6 dimineața.

Chase & Status @ Electric City 2015

 

Activată din primul minut al evenimentului, scena Silent Disco, amenajată în sala de antrenament a Sălii Polivalente a fost un real succes. Zona a fost în permanență plină, foarte mulți oameni descoperind acum unul dintre cele mai de succes concepte ale Electric Castle.

Cluj Arena, prin scena amplasată în parcarea subterană, a dus numele „grele” din muzica electronică. O revelație pentru cei mai puțin familiarizați cu stilul, germanul David August și-a adunat fanii, deloc puțini, pentru un super show. Kollektiv Turmstrasse și ABC au ținut scena deschisă până dimineață.

Electric City și-a închis porțile duminică, la ora 8 dimineața. Până când vor redeschide porțile castelului din Bonțida, organizatorii promit, însă, noi evenimente care să țină publicul în ritm.

Electric City 2015

 

Sursa – infomusic.ro

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Due to the coronavirus outbreak and the hard times that are upon us, Radio Deep needs your support to pay the monthly bills that are associated with running the whole operation! If you want to help us continue bringing the finest vibes around, you can do it via the Donate button. All the love!