Peste 6.000 de oameni și-au testat limitele în primul maraton muzical Electric City

O declarație de forță pentru o seară, asta și-a dorit și a reușit să fie Electric City – Youth Day. Evenimentul derulat pe 28 martie la Cluj, sub egida „Cluj – Capitala Europeană a Tineretului”, a reușit să adune peste 6.000 de oameni, mai mult decât s-a preconizat inițial.

Chase & Status @ Electric City 2015

 

Prin intervențiile arhitecturale și prin zonele amenajate, organizatorii au reușit să pună cu adevărat în valoare noua Sală Polivalentă, folosindu-se de întregul potențial al acestui spațiu. Totul pentru a oferi participanților o experiență complexă, nu doar o serie de concerte.

”Clujul avea nevoie de un eveniment, indoor, mare care să dezmorțească orașul după iarnă. Electric City este un proiect pe care îl pregăteam de 2 ani, iar faptul că anul acesta Cluj este Capitala Europeană a Tineretului ne-a oferit contextul perfect să îl lansăm”, explică Teodor Negrea, directorul Boiler Events, organizatorul evenimentului.

Făcut după chipul și asemănarea fratelui mai mare, Electric Castle, evenimentul Electric City a activat rapid comunitatea din jurul festivalului din întreaga țară. În fața scenelor amplasate în Sala Polivalentă și Cluj Arena s-au aflat pe 28 martie tineri veniți special la Cluj pentru a vedea artiști precum Chase & Status, Waldeck, Akua Naru sau David August.

Electric City 2015

 

Electric City a fost deschis de Grimus, o alegere foarte bună, pentru că trupa clujeană are un grup de fani foarte dedicați, ce au fost prezenți în fața Main Stage încă de la ora 18:00. Urma a confirmat ca trupele românești stau foarte bine pe scenă alături de numele de succes internațional care i-au urmat. Akua Naru, Waldeck, All About She au propus stiluri foarte diferite publicului din Sala Polivalentă, însă la fel de bine primite fiecare. Chase & Status a fost punctul culminat pe scena principală, Kove și Jon Kennedy reușind, ulterior, să păstreze atmosfera la intensitate maximă până la ora 6 dimineața.

Chase & Status @ Electric City 2015

 

Activată din primul minut al evenimentului, scena Silent Disco, amenajată în sala de antrenament a Sălii Polivalente a fost un real succes. Zona a fost în permanență plină, foarte mulți oameni descoperind acum unul dintre cele mai de succes concepte ale Electric Castle.

Cluj Arena, prin scena amplasată în parcarea subterană, a dus numele „grele” din muzica electronică. O revelație pentru cei mai puțin familiarizați cu stilul, germanul David August și-a adunat fanii, deloc puțini, pentru un super show. Kollektiv Turmstrasse și ABC au ținut scena deschisă până dimineață.

Electric City și-a închis porțile duminică, la ora 8 dimineața. Până când vor redeschide porțile castelului din Bonțida, organizatorii promit, însă, noi evenimente care să țină publicul în ritm.

Electric City 2015

 

Sursa – infomusic.ro

 

Related Posts