Rihanna își dorește o colaborare cu Sam Smith

Rihanna a declarat că ar putea reuși o colaborare cu Sam Smith. Artista își dorește acest lucru și nu a facut un secret din asta.

În interviul acordat pentru The Sun a declarat că:

“El este atât de talentat. Ar fi minunat să lucrăm împreună. Nu contează cât de ocupați suntem, atunci când doi artiști își doresc să lucreze împreună, o vor face. Este un compozitor frumos, dar cel mai important e că este o persoană minunată și asta se reflectă în piesele lui”.

În cadrul galei iHeartRadio Music Awards, Rihanna a cântat în premieră noul ei single “Bitch Better Have My Money”. Ea și-a făcut o intrare demnă de o diva coborând dintr-un elicopter. “Bitch Better Have My Money” este single-ul extras de pe viitorul material al artistei. Rihanna a lansat un preview al acestui single via Dubsmash (o aplicație pentru smartphone).

Ea a postat pe contul său oficial de Twitter un link care face trimitere la pagina de unde aplicația poate fi descărcată. Utilizatorii Dubsmash pot de asemenea să se filmeze în timp ce își sincornizeaza buzele cu diferite melodii.

“Head to Dubsmash for a sneak peek of my new single #BBHMM!!,” a fost measajul postat de ea.

Rihanna se pregătește în prezent pentru a lansa albumul cu numărul 8 din cariera sa, care va include single-ul “Bitch better Have My Money”, dar și piesa “FourFiveSeconds”, în colaborare cu Sir Paul McCartney și Kanye West.

Sursa – bestmusic.ro

Related Posts