Rihanna și Eminem în România!

Rihanna și Eminem ar veni în România în cadrul turneului The Monster. Confirmarea vine de la un site de bilete franțuzesc, pe care se regăsesc trecute mai multe țări din Europa.

Până acum, siteurile oficiale ale artiștilor nu au confirmat că turneul The Monster va trece oceanul, după ce seria de concerte prin America de Nord s-a bucurat de un succes uriaș. Nici nu apar datele oficiale sau detalii despre bilete, este disponibilă doar o pre-înregistrare, care va anunța momentul în care apar biletele pentru concert. Ar fi unul dintre evenimentele anului, ambii artiști fiind pentru prima oarp în România.

Eminem și Rihanna au colaborat pentru prima oară pentru “Love the Way You Lie”, un track care a ajuns instant hit, fiind considerată una dintre cele mai bune piese ale anului 2010, dar și ale carierei rapperului din Detroit.  Piesa a ajuns pe locul întai în Billboard Hot 100, unde a stat timp de șapte săptămâni. Eminem a repetat apoi experienta cu singleul “The Monster”, inclus pe cel mai recent album al său, “Marshall Mathers LP2”, apărut în 2013.

Sursa – urban.ro

Related Posts