Românii Atapy și BOg își lansează primul EP din 2015 la Bedrock Records

Ar trebui să fim foarte mândri de Atapy (Arpi Takacs) și BOg (Bogdan Tănase), al caror prim EP “Strung/Despair” urmează să fie lansat săptămâna viitoare de unul dintre cele mai vechi și mai respectate labeluri internaționale din zona underground și anume Bedrock Records.

Fondată în 1999 de către John Digweed și Nick Muir, Bedrock este astăzi una dintre casele de discuri de referință la nivel mondial în ceea ce privește ritmurile progressive house și techno și are în rooster nume precum Steve Lawler, Guy J, Henry Saiz, Pig & Dan.

EP-ul dublu ce conține colaborările “Strung” și “Despair” dintre Atapy și BOg, deja doi obișnuiți ai petrecerilor underground din capitală și nu numai, e primul release al Bedrock pe 2015, iar faptul că vorbim de doi români, ne onorează!

Atapy & BOg – Strung/Despair (EP nou)

Dacă pentru BOg EP-ul “Strung/Despair” este al doilea release la Bedrock, după ce în toamna trecută a remixat clasicul “Gridlock” al lui John Digweed și Nick Muir – oportunitate obținută în urma participării în finala Burn Residency 2014 din Ibiza, Atapy își marcheaza debutul la cunoscutul label britanic.

Atapy a mai lansat la Get Physical Music, Noir, ALiVE și Cimelde, având un contract cu WILDE Agancy, care i-a permis în 2014 să mixeze nu doar la cele mai hot evenimente electronice din țară, ci și în Europa: Amsterdam, Kiev, Berlin, Barcelona, Paris, chiar Miami.

EP-ul “Strung/Despair” va vedea lumina zilei luni, 12 ianuarie 2015, știti deja unde: Bedrock Records.

Sursa – urban.ro

Related Posts