Spaniolul Henry Saiz revine în România la prima petrecere Amore

Henry Saiz revine la aproximativ 8 luni distanță de la ultimul eveniment susținut în București, mai exact la Player Summer Club, unde va mixa împreună cu  Ripperton, Tigerskin (live), Rosario Internullo, Mano & Azteca la prima petrecere Amore!

Nu, nu este versiunea lui Dean Martin de Amore, dar se referă la același sentiment minunat. La echinocțiul de primăvară, noaptea egalează în sfârșit ziua. De acum încolo, nopțile noastre vor deveni tot mai scurte, așadar să profităm din plin de ele!

Venind din partea italianului adoptat de România, DJ-ul și producătorul Rosario Internullo, o nouă serie de petreceri aspiră să exploreze comorile ascunse ale muzicii electronice internaționale în cadre locale remarcabile. Melodic, experimental, diferit și special. Manifestul acestei primăveri are loc pe 21 martie.
Henry Saiz este un artist complex, care a reușit să-și creeze un stil muzical greu de descris, dar atat de usor de ascultat. Este o prezență constantă și aclamată a festivarurilor precum Sonar, Creamfields, Ultra Miami, Global Gathering si multe altele.

Sursa – djsets.ro

Related Posts