3 variante de copertă pentru albumul Rebel Heart al Madonnei. Pe care o preferi?

Madonna se transformă într-o inimă rebelă și arată mai tânără și mai plină de senzualitate decât multe alte rivale din muzica pop. Albumul REBEL HEART are trei coperte diferite. Pe care o alegi?

Pe 6 martie 2015 va avea loc lansarea oficială a unuia dintre cele mai importante materiale pop ale anului. Până în urmă cu câteva zile era și cel mai așteptat album al lunii martie, însă cum toate trackurile au scăpat deja online, nu mai există nici o surpriză muzicală până atunci.

Însă Madonna păstrează mereu câțiva ași în mânecă pentru orice apariție. Chiar dacă muzica e slabă, deși a lucrat cu cei mai tari oameni din industrie, de la Avicii, Diplo și Billboard la Ryan Tedder și Kanye West, regina muzicii pop se folosește de partea vizuală pentru a atrage atenția tinerilor asupra ei.

Noul album aduce trei coperte. Una pentru varianta standard (cea în tricou roșu), una pentru versiunea Deluxe (cea cu cabluri pe față) și una nepotrivită pentru publicul minor, pentru versiunea Super Deluxe (cea de mai jos).

Sursa – urban.ro

Related Posts