A fost desemnat cel mai bun cantec de Craciun – VIDEO

“All I Want For Christmas Is You”, interpretat de Mariah Carey, a fost desemnat cel mai bun cantec de Craciun al anului 2013, pentru a doua oara consecutiv, in topul 100 al melodiilor de sarbatori, alcatuit de revista Billboard.

Cantecul, care a fost interpretat de Mariah Carey la cea de-a 81-a festivitate de aprindere a luminitelor de Craciun, ce a avut loc, miercuri, in Rockefeller Center, New York, a obtinut primul loc in top cu 29.000 de descarcari pe internet si numeroase difuzari la radio si televiziune, informeaza contactmusic.com.

Pe locul al doilea se situeaza cantecul clasic al Brendei Lee din 1958. “Rocking Around the Christmas Tree”, iar pe locul al treilea se afla “Jingle Bell Rock”, interpretat de Bobby Helms.

Melodia “Love Is Everything”, lansata recent de Ariana Grande, ocupa locul 15, iar coverul acesteia dupa clasicul “Last Christmas” al trupei Wham! se afla pe locul 32. Versiunea originala a acestui cantec se afla pe locul 11.

In topul 100 al celor mai bune albume de Craciun pentru 2013 se afla albumul “Duck the Halls: A Robertson Family Christmas”, al familiei Robertson din reality-show-ul “Duck Dynasty”, urmat de compilatia de sarbatori a lui Kelly Clarkson, “Wrapped in Red”.

Related Posts