Mariah Carey lanseaza un nou single

Mariah Carey va lansa cel de-al treilea single de pe albumul The Art of Letting Go in luna februarie. Cantareata a confirmat ca un nou track va putea fi ascultat chiar de ziua indragostitilor.

Intre timp, se pare ca Mariah Carey a gasit si o data de lansare pentru amanatul The Art of Letting Go, la inceputul verii 2014. Discul ar fi trebuit sa apara inca din anul 2012, cand a fost lansat singleul Triumphant, insa piesa nu s-a descurcat deloc bine in topuri, asa ca totul a fost regandit. Diva si-a schimbat pana si managementul pentru a gasi formula cea mai buna de a avea din nou succes. In 2013 a avut o revenire foarte buna datorita single-ului Beautiful, un featuring cu Miguel care a ajuns pana pe locul 15 in Billboard Hot 100 si s-a vandut excelent. Totusi, Mariah a fost urmarita de ghinion si dupa ce a anuntat ca amana lansarea discului, a suferit si o accidentare ce a tinut-o departe de etapele de promovare obisnuite.

Recent, cantareata a venit cu un al doilea single, cel care si da numele albumului, insa acesta nu a reusit sa obtina nici un fel de reactie in topuri, in ciuda faptului ca fanii au apreciat stilul si intoarcerea la muzica pentru care Mariah Carey a devenit cunoscuta si care i se potriveste. Totusi, diva continua in 2013, a avut deja cateva emisiuni de sarbatori in care sa se mentina in atentia presei si ne promite un nou single in luna februarie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *