Mariah Carey, rezidență în Las Vegas

După ce anul trecut au apărut o serie de zvonuri despre potențialele vedete care vor avea o rezideță în Las Vegas, se pare că Mariah Carey a acceptat un super contract.

î

Dacă zvnorile se confirmă, diva ar putea da drumul unui întreg spectacol înainte de finalul anului 2015, ocazie cu care va aniversa și cei peste 25 de ani de carieră, așa că momentul pentru o asemenea rezidență este perfect. În plus, Mariah Carey nu a fost recunoscută niciodata pentru plăcerea de a merge în turnee, așa că aceasta e ocazia perfectă pentru fanii care vor să o asculte live.

 

Britney Spears, prințesa pop despre care se știe că nu a excelat niciodată în ceea ce privește performanțele live, a reușit să semneze un contract de peste 30 de milioane de dolari cu Planet Hollywood, contract care a fost recent extins datorită succesului pe care l-a avut seria ei de concerte în Las Vegas.

Mariah Carey a început în toamna anului 2014 un turneu prin Asia, însă reacțiile la concertele acesteia au fost variate, cei mai multi din fani fie au acuzat-o pe divă de playback, fie au susținut că nu mai are aceeași voce și că ar trebui să ia niște lecții de canto pentru a-și intra din nou în formă. Diva a venit anul trecut cu un nou album, “I Am Mariah…The Elusive Chanteuse”, însă discul nu s-a bucurat de nici un fel de impact. Amânarea albumului după succesul înregistrat cu single-ul “Beautiful”, schimbarea managementului și cele câteva apariții ale divei nu au ajutat deloc promovarea discului.

Mariah Carey nu este singura vedetă căreia i-a fost propus un astfel de contract. Jennifer Lopez și Adele au fost incluse și ele pe lista celor care ar putea avea o rezidență în Las Vegas, fără însă ca până acum să se confirme ceva.

Sursa – urban.ro

Related Posts