Britney Spears a decis sa isi incheie cariera muzicala? Declaratii la care nimeni nu se astepta

Britney Spears a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu revenirea spectaculoasa din anul 2013.

Printesa Pop a lansat in decursul anului 2013 piese, clipuri si un album, semn ca si-a calculat cu grija relansarea carierei muzicale.

Ultimele declaratii ale artistei i-au pus pe ganduri pe fanii infocati. Prezenta in Las Vegas, acolo unde are programate o serie de spectacole incendiare, Britney Spears a marturisit ca are in vedere o posibila retragere din industria care a consacrat-o.

In timpul unui interviu acordat lui Mario Lopez pentru show-ul Extra, vedeta a recunoscut ca, odata cu incheierea reprezentatiilor “Sin City”, ar dori sa acorde mai multa atentie familiei sale.
Este posibil, cine stie… As putea sa ma casatoresc si sa fac inca doi copii… mi-as dori sa am mai multi copii“, a declarat vedeta de 32 de ani.

Cu un fizic de invidiat si un outfit impecabil, Britney Spears a mai dezvaluit detalii din relatia sa cu David Lucado: “Cred ca este benefic faptul ca am o relatie cu cineva din afara industriei“.

Britney Spears Welcome Ceremony At Planet Hollywood Resort & Casino

Despre show-urile pe care le pune in scena in Las Vegas, Britney a declarat ca acestea contin de zece ori mai multe momente de dans. In trecut, un apropiat al artistei a marturisit ca Britney a muncit din greu pentru a pune la punct toate coregrafiile prezente in cadrul acestor reprezentatii. Vedeta s-a antrenat intens mai multe ore pe zi pentru a obtine o conditia fizica necesara.

Related Posts