John Legend va cânta într-o închisoare

În această săptămână, John Legend va susține un concert într-un centru de reabilitare din Austin, Texas. De asemenea, el va lua parte la o conferință de presă pentru a discuta despre sistemul judiciar.

La finalul acestei luni, John Legend va vizita o închisoare din California, apoi va pleca la Washington undeva va fi gazda unui eveniment care face parte din capania lansată de el, intitulată Free America. Vorbind despre această cauză pentru care luptă, el a declarat pentru Associated Press:

“Noi avem o problemă serioasă cu încarcerarea în această țară. Distruge familii, comunități și suntem țara cu cele mai multe încarcerari din lume.”

Această campanie nu reprezintă o supriză pentru nimeni. La gala Premiilor Oscar, în momentul în care John Legend a ridicat premiul pentru Best Original Song, împreună cu rapper-ul Common, el a spus în timpul speech-ului: “Știm că în acest moment lupta pentru libertare și dreptate este reală. Trăim în țara cu cele mai multe încarcerari din lume. Sunt mai mulți negri în centre de corecție decat erau în scalvie în 1850”.

Sursa – bestmusic.ro

Related Posts