Piesa no. 1 la Globurile de Aur 2015

Globurile de Aur și-au ales marii câștigători, iar printre ei se află și John Legend, cântărețul și producătorul care a dominat topurile din 2014 cu piesa All of Me. Legend și rapperul Common au fost premiați pentru Best Original SongGlory.

Piesa se află pe coloana sonoră a filmului Selma și s-a “luptat” cu Big Eyes al Lanei del Rey (filmul cu același nume al lui Tim Burton), Yellow Flicker Beat (Lorde), Oppportunity (Sia) și Mercy Is (Patti Smith). Prince a fost cel care le-a oferit premiul, iar rapperul Common i-a mulțumit regizorului Ava DuVernay și producătoarei Oprah Winfrey. “Selma has awakened my humanity.We look to the future and we want to create a better world. Now is our time to change the world. Selma is now.”

John Legend a declarat că este onorat că a lucrat la acest film și că speră că această piesă e o inspirație pentru toți cei care luptă pentru justiție.“I’m so honored to be a part of this amazing film that honors such amazing people that did great work and is so connected to what’s happening right now.We still are in solidarity with those that are out there fighting for justice right now and we’re so grateful to write this song hopefully as an inspiration to them.”

John Legend a reușit să bifeze un no.1 în cariera sa după ce All Of Me a ajuns pe prima poziție în Hot 100, ocazie cu care a stabilit și o premieră pentru topul Billboard.

Lista completa a câștigătorilor Globurilor de Aur o găsiți aici!

Related Posts