Lana del Rey anunta titlul noului album

Dupa ce s-a speculat ca Lana del Rey nu va mai lansa un alt material de studio, cantareata a venit cu titlul noului sau disc la premiera filmului Tropico. Dupa ce a declarat ca nu se simte prea inspirata, Lana del Rey nu isi mai lasa fanii sa astepte si vine cu un nou album.

Cel de-al doilea material al cantaretei va fi intitulat Ultraviolence, iar titlul ne pune deja pe ganduri, pentru ca asa cum a fost si cazul discului precedent, Lana nu se tine departe de controverse. Titlul e inspirat din cartea lui Anthony Burgess, A Clockwork Orange (Portocala mecanica).  Primul ei disc, Born to Die a fost bine primit de critici, chiar daca unele voci i-au contestat calitatile vocale sau stilul repetitiv al pieselor.

Pe langa asta s-a nascut si o intreaga discutie despre cum a aparut si a fost promovata Lana del Rey in lumea muzicala, insa toate acestea au palit, odata ce a demonstrat ca nu se afla degeaba in bransa. Lana are talent si are piese care transmit un mesaj, asa ca nu a durat mult pana sa isi contruiasca un fan base, iar clipurile foarte bune, de multe ori visuals si idei puternice sau controversate au ajutat la creeare imaginii de star adevarat.

Ultima oara cand am putut sa ne bucuram de o lansare marca Lana del Rey a fost odata cu aparitia piesei Young & Beautiful, care se regaseste pe coloana sonora a filmului The Great Gatsby. Lana a mai venit si cu clipuri faine pentru Chelsea Hotel no 2, Burning Desire, sau Ride. Pana si Miley Cyrus a facut un cover dupa cel mai recent hit single al ei, Summertime Sadness, pe care il puteti urmari aici.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *